Motociclisme

L’ETG Racing torna de Navarra amb Alcoba tercer a la general

Motociclisme. L’escuderia gironina obté tres podis, un del pilot d’Alcanar i dos de Francesc Pérez en la categoria SBK Júnior

L’ETG Racing ha tancat el primer cap de setmana de competició del campionat estatal de velocitat amb Marc Alcoba (Yamaha) tercer a la general de SBK 1000, un cop disputades les dues primeres curses disputades.

El pilot d’Alcanar va ser cinquè dissabte després d’arribar a anar en el tercer lloc de la cursa i, l’endemà, pujava al podi després de superar Miquel Pons (Honda). Carmelo Morales (Yamaha) i Roman Ramos (Kawasaki) lideren el campionat. L’expilot de l’ETG Xavi Pinsach (Yamaha) és desè després de ser quart dissabte sortint des de la posició preferent i abandonar diumenge a la primera volta per avaria.

Francesc Pérez (ETG) va ser tercer dissabte i segon diumenge en la categoria SBK Júnior i Joan Zamorano va ser cinquè en les dues curses disputades d’Open 1.000.

El Circuit de Catalunya serà, aquest cap de setmana, el marc de la tercera i quarta prova del campionat.