Fórmula 1

Mercedes no mostra les seves cartes i Stroll fa el millor temps

Fórmula 1. Albon, que acaba amb el segon millor registre, estrella el seu Red Bull contra la tanca

Mercedes no ha mostrat les seves cartes en les dues sessions d’entrenaments lliures del GP de la Gran Bretanya i els seus pilots només han fet el quart, Valtetri Bottas, i el sisè, Lewis Hamilton, millors registres. El canadenc Lance Stroll (Racing Point) ha fet el millor temps del dia amb 1:27.274 en una jornada que el seu equip ha tingut protagonisme, ja que ha debutat Nico Hulkenberg perquè Sergio Pérez ha donat positiu de Covid-19. L’alemany no ha fet errades i ha aconseguit el vuitè millor temps.

El segon millor registre del dia ha sigut per Alexander Albon però després ha tingut un accident i ha destrossat el seu Red Bull contra la tanca i s’ha mostrar l’a bandera vermella durant deu minuts. El seu company d’equip Max Verstappen ha sigut l’únic que no ha millorat el seu temps del matí en aquesta segona sessió d’entrenaments, però aquell registre l’ha situat el tercer del dia. El Ferrari de Sebastian Vettel ha tornat a tenir problemes, aquest cop amb els pedals, però ho han pogut solucionar. L’alemany ha rodat més voltes que al matí però el seu temps només l’ha situat en la divuitena plaça.

Identificar-me. Si ja sou usuari verificat, us heu d'identificar. Vull ser usuari verificat. Per escriure un comentari cal ser usuari verificat.
Nota: Per aportar comentaris al web és indispensable ser usuari verificat i acceptar les Normes de Participació.
[X]

Aquest és el primer article gratuït d'aquest mes

Ja ets subscriptor?

Fes-te subscriptor per només 48€ per un any (4 €/mes)