Motociclisme

Primera posició preferent de l’any per a Maverick Viñales (Yamaha)

Motociclisme. És la desena del pilot empordanès a la categoria reina

Maverick Viñales (Yamaha) ha aconseguit la primera posició preferent del 2020 i sortirà des del millor lloc en la cursa de Moto GP al GP d’Àustria al circuit Red Bull de Spielberg. Amb 1:23.450 és el desè cop que aconsegueix el millor temps en els entrenaments oficials, mentre Pol Espargaró (KTM) sortirà de la segona fila, cinquè, després d’haver fet el millor temps en els lliures i haver caigut en la FP4.

“Estic molt content, per la millora d’ahir a avui, increïble” apunta en el flash interviu el pole man, que començava el dia fora de la Q2 i agraït per la tasca del seu equip amb els pneumàtics.

Jack Miller (Ducati) ha fet el segon temps –1:23.518– i Quartararo ha acabat amb el tercer –1:23.537– després de situar-se primer. Amb Viñales (1:23.694) posaven les Yamaha a dalt de tot dels millors temps de la Q2, en què les quatre motos de la marca estaven disputant els primers llocs. Viñales ha rebaixat després el seu registre amb 1:23.643.

Dovizioso amb 1:23.618 ha millorat el temps de Viñales, que el recuperava al següent pas per meta (1:23.450). Dovi, Pol Espargaró i Joan MIr sortiran des de la segona fila. Àlex Rins (Suzuki) és vuitè, Aleix Espargaró (Aprilia) catorzè, Àlex Márquez (Honda) divuitè i Tito Rabat (Ducati) vint-i-unè

Revolt 9

Pol Espargaró ha caigut al novè revolt del circuit en la FP4, quan tenia 1:24.183 i Andrea Dovizioso (Ducati) marcava el segon millor temps fins que Valentino Rossi (Yamaha) ha superat l’home del dia. El germà gran de Pol, Aleix Espargaró, acabava de caure en el mateix revolt 20 segons abans

Identificar-me. Si ja sou usuari verificat, us heu d'identificar. Vull ser usuari verificat. Per escriure un comentari cal ser usuari verificat.
Nota: Per aportar comentaris al web és indispensable ser usuari verificat i acceptar les Normes de Participació.
[X]

Aquest és el primer article gratuït d'aquest mes

Ja ets subscriptor?

Fes-te subscriptor per només 48€ per un any (4 €/mes)