Fórmula 1

Hamilton no deixa opció a la sorpresa i fa la posició preferent

Fórmula 1. El britànic torna a superar Bottas en la qualificació del circuit Barcelona-Catalunya. Els dos Mercedes queden clarament per davant de Verstappen

Lewis Hamilton (Mercedes) no ha deixat cap possibilitat a la sorpresa, ha dominat com a volgut la qualificació del Circuit Barcelona-Catalunya i ha fet la posició preferent. El britànic sortirà per 92a vegada primer en una cursa i per cinquena en el circuit català. Lewis Hamilton ha fet el millor temps tant en la Q1, la Q2 i en la definitiva Q3, en que ha marcat 1:15.584 en la primera sortida ha pista. Ha superat per 59 mil·lèsimes al seu company d’equip Valtteri Bottas (1:15.643) i després, tot i que el finès ho ha intentat, cap dels dos ha millorat els seus temps en la segona tanda. El neerlandès Max Verstappen (Red Bull) ha acabat tercer com s’esperava a més de set dècimes (1:16.929).

La quarta posició l’ha ocupat Sergio Pérez (Racing Point) amb 1:16.482 en el seu retorn als circuits després d’ estar quinze dies allunyat de les pistes pel Covid-19. El Madrileny Carlos Sainz, amb un moto nou en el seu McLaren, ha acabat amb el setè temps (1:17.044). Per segon Gran Premi consecutiu Sebastian Vettel (Ferrari) s’ha quedat en la Q2 i sortirà des de l’onzena posició. L’alemany ha fet 1:17:168 en la seva última volta i s’ha situat desè, però darrera seu el francès Pierre Gasly (Alpha Tauri) ha millorar molt el seu temps i Sebastian Vettel ha quedat fora de la Q3 per només dues mil·lèsimes.

Identificar-me. Si ja sou usuari verificat, us heu d'identificar. Vull ser usuari verificat. Per escriure un comentari cal ser usuari verificat.
Nota: Per aportar comentaris al web és indispensable ser usuari verificat i acceptar les Normes de Participació.
[X]

Aquest és el primer article gratuït d'aquest mes

Ja ets subscriptor?

Fes-te subscriptor per només 48€ per un any (4 €/mes)