Fórmula 1

Hamilton es retroba amb el triomf amb un domini total

Fórmula 1. El britànic suma la 88a victòria de la seva carrera i la cinquena en el circuit Barcelona-Catalunya. Verstappen es situa segon a la sortida i manté la plaça fins al final

Lewis Hamilton (Mercedes) ha dominat de principi a fi en el circuit Barcelona-Catalunya i ha aconseguit la victòria amb molta claredat. El britànic ha sumat la seva quarta victòria de la temporada, la 88a de la seva carrera, la cinquena a Catalunya, les quatre darreres de manera consecutiva. Després de ser sorprès en el darrer Gran Premi per Max Verstappen (Red Bull), en aquesta ocasió Lewis Hamilton s’ha situat al davant des de la sortida i ni tant sol ha cedit el primer lloc en les dues ocasions en que ha canviat els pneumàtics.

La segona posició ha sigut per Max Verstappen a més de 24 segons. El neerlandès s’ha guanyat aquesta plaça en la sortida, on ha superat a Valtteri Bottas (Mercedes), que ha fet una mala sortida i ha baixat fins a la quarta plaça. Després Max Verstappen ha sabut defensar molt bé aquesta posició dels atacs del finès que ha intentat apropar-se i ha fet en varies ocasions la volta ràpida. Sergio Pérez ha entrat a meta en la quarta posició, però ha acabat cinquè per una sanció de cinc segons per no respectar la bandera blava quan el primer de la cursa el doblava. Només els tres primers no han acabat doblats. El madrileny Carlos Sainz (McLaren) ha finalitzat en la sisena posició.

Identificar-me. Si ja sou usuari verificat, us heu d'identificar. Vull ser usuari verificat. Per escriure un comentari cal ser usuari verificat.
Nota: Per aportar comentaris al web és indispensable ser usuari verificat i acceptar les Normes de Participació.
[X]

Aquest és el primer article gratuït d'aquest mes

Ja ets subscriptor?

Fes-te subscriptor per només 48€ per un any (4 €/mes)