Fórmula 1

Els deu equips de la fórmula 1 signen el pacte de la Concòrdia

Motor.

La Federació Internacional d’Automobilisme (FIA) i la Fórmula 1 han confirmat que els deu equips que disputen el campionat mundial han acceptat el nou pacte de la Concòrdia, que assegurarà el futur sostenible de la competició fins l’any 2025. Aquest acord reduirà les disparitats financeres entre els equip, ajudant a anivellar la competició i farà que les curses siguin més disputades a la pista perquè els aficionats puguin gaudir molt més.

Chase Carey, President i Director General de la Fórmula 1 ha explicat que a causa de la pandèmia l’acord ha trigat més temps a tancar-se i ha manifestat respecte al que s’ha aconseguit: “Els aficionats volen veure carreres més disputades i que tots els equips tinguin l’oportunitat de pujar a podi”. També ha dit que l’apartat financer serà més just i tancarà la diferència que hi ha entre els equips.

El president de la FIA, Jean Todt, ha assegurat que l’acord assegura un futur estable pel campionat mundial de fórmula 1 i ha explicat: “Al llarg dels seus setanta anys d’història, la Fórmula 1 s’ha desenvolupat a un ritme notable, empenyent els límits de la seguretat, la tecnologia i la competència fins termes absoluts, i avui està a punt de començar un nou i emocionant capítol d’aquesta història”.

Identificar-me. Si ja sou usuari verificat, us heu d'identificar. Vull ser usuari verificat. Per escriure un comentari cal ser usuari verificat.
Nota: Per aportar comentaris al web és indispensable ser usuari verificat i acceptar les Normes de Participació.
[X]

Aquest és el primer article gratuït d'aquest mes

Ja ets subscriptor?

Fes-te subscriptor per només 48€ per un any (4 €/mes)