Motociclisme

La segona part al Red Bull Ring

Motor. Els pilots de Moto GP intentaran oblidar l’aparatós accident de fa uns dies al mateix circuit i tornar a lluitar per la victòria

Per segona vegada aquesta temporada es disputa un segon Gran Premi en un mateix circuit una setmana després. El GP d’Estíria tornarà a portar els pilots al Red Bull Ring, on la setmana passada hi va haver un aparatós accident del qual fa dies que se’n parla. Els dos pilots implicats, Franco Morbidelli i Johann Zarco, han estat cridats a declarar pels comissaris.

En la vessant esportiva, l’italià Andrea Dovizioso (Ducati) buscarà la segona victòria consecutiva davant d’unes KTM que a casa no van tenir el resultat que volien, mentre que el líder del mundial de Moto GP, el francès Fabio Quartararo (Yamaha), intentarà estar al davant en un nou Gran Premi sense Marc Márquez. En Moto 2 l’italià Luca Marini (Kalex) estrena lideratge i buscarà mantenir-se al davant. Per la seva banda, el gironí Albert Arenas (KTM), líder en Moto 3, té ganes de repetir el triomf i ampliar el seu avantatge al capdavant de la classificació general del mundial.

Identificar-me. Si ja sou usuari verificat, us heu d'identificar. Vull ser usuari verificat. Per escriure un comentari cal ser usuari verificat.
Nota: Per aportar comentaris al web és indispensable ser usuari verificat i acceptar les Normes de Participació.
[X]

Aquest és el primer article gratuït d'aquest mes

Ja ets subscriptor?

Fes-te subscriptor per només 48€ per un any (4 €/mes)