Fórmula 1

La fórmula 1 anuncia quatre noves curses

Motor. Es disputaran a Turquia, Bahrain, dues, i a Abu Dabi, i s’arribara als 17 Grans Premis

La fórmula 1 ha confirmat quatre noves curses pel calendari del 2020, que ara ja té disset proves. Turquia, Bahrain, amb dues curses, i Abu Dabi són els nous Grans Premis que s’uneixen al calendari. Algunes d’elles tindran un nombre limitat d’espectadors, tal i com diu el comunicat de l’organització del campionat mundial.

El GP de Turquia es disputarà a Istambul del 13 al 15 de novembre. Bahrain acollirà dues proves en dos caps de setmana consecutius, el primer del 27 al 29 de novembre i el segon del 4 al 6 de desembre. Finalment el circuit de Yas Marina acollirà el GP d’Abu Dabi de l’11 al 13 de desembre.

El director general de la fórmula 1, Chase Carey, s’ha mostrat orgullós d’anunciar aquestes noves curses. “Aquest any ens ha presentat un repte sense precedents i per això volem rendir un tribut a totes les persones implicades en la fórmula 1, la federació internacional els equips i els nostres socis per fer-ho possible”. ha manifestat, i ha afegit: “Estem decebuts per no poder organitzar totes les curses que havíem planejat, però estem confiats que continuarem portant l’emoció als aficionats en les curses tradicionals i en les noves”.

Identificar-me. Si ja sou usuari verificat, us heu d'identificar. Vull ser usuari verificat. Per escriure un comentari cal ser usuari verificat.
Nota: Per aportar comentaris al web és indispensable ser usuari verificat i acceptar les Normes de Participació.
[X]

Aquest és el primer article gratuït d'aquest mes

Ja ets subscriptor?

Fes-te subscriptor per només 48€ per un any (4 €/mes)