Fórmula 1

La F1 amplia el calendari amb quatre curses més

Motor. Es disputaran a Turquia, Bahrain (dues proves) i Abu Dhabi, i el mundial arribarà als disset grans premis

La fórmula 1 ha confirmat quatre noves curses per al calendari del 2020, que ara ja té disset proves. Turquia, Bahrain (amb dues curses) i Abu Dhabi són els nous grans premis que s’uneixen al calendari. Algunes tindran un nombre limitat d’espectadors, tal com diu el comunicat de l’organització del campionat mundial. Fins ara s’han disputat sis grans premis i en quedaran onze si no hi ha cap cancel·lació.

El GP de Turquia es disputarà a Istanbul del 13 al 15 de novembre, i tornarà al mundial per primera vegada des del 2011. A Bahrain es disputaran dues proves en dos caps de setmana consecutius, el primer del 27 al 29 de novembre i el segon del 4 al 6 de desembre. Finalment, al circuit de Yas Marina s’hi disputarà el GP d’Abu Dhabi de l’11 al 13 de desembre.

El director general de la fórmula 1, Chase Carey, s’ha mostrat orgullós amb les noves curses i ha manifestat: “Estem decebuts per no poder organitzar totes les curses que havíem planejat, però estem confiats que continuarem portant l’emoció als aficionats en les curses tradicionals i en les noves.”

Proves per disputar
30 d’agost GP de Bèlgica
6 de setembre GP d’Itàlia
13 de setembre GP de la Toscana
27 de setembre GP de Rússia
11 d’octubre GP d’Eifel
25 d’octubre GP de Portugal
1 de novembre GP d’Emília Romanya
15 de novembre GP de Turquia
29 de novembre GP de Bahrain
6 de desembre GP de Sakhir
13 de desembre GP d’Abu Dhabi
Identificar-me. Si ja sou usuari verificat, us heu d'identificar. Vull ser usuari verificat. Per escriure un comentari cal ser usuari verificat.
Nota: Per aportar comentaris al web és indispensable ser usuari verificat i acceptar les Normes de Participació.
[X]

Aquest és el primer article gratuït d'aquest mes

Ja ets subscriptor?

Fes-te subscriptor per només 48€ per un any (4 €/mes)