Fórmula 1

Spa inicia un nou cicle de tres curses

Fórmula 1. Les previsions per al GP de Bèlgica són de pluja, especialment en la qualificació i en la cursa

El GP de Bèlgica que es disputarà en el circuit d’Spa-Francorchamps inicia un nou cicle de tres grans premis en tres caps de setmana consecutius que completen el GP d’Itàlia en l’autòdrom de Monza el 6 de setembre i el GP de la Toscana en el circuit de Mugello el dia 13. Lewis Hamilton (Mercedes) arriba com a líder destacat de la general del mundial i després d’haver-se retrobat amb la victòria en el circuit Barcelona-Catalunya fa quinze dies i haver obtingut la quarta victòria en sis curses buscarà un nou triomf.

Les previsions per a aquest gran premi són de pluja, sobretot en la qualificació i durant la cursa de diumenge. En principi unes condicions climatològiques adverses podrien anivellar una mica més tots els equips i donar possibilitats d’estar al davant a alguns pilots que habitualment no hi són. Els organitzadors han fet alguns canvis en un parell de revolts perquè els pilots no surtin del traçat i els han deixat clar que si passen els limits els anul·laran els temps.

Mercedes intentarà mantenir el seu domini amb Lewis Hamilton i mantenir allunyat Max Verstappen i el seu Red Bull, tal com van aconseguir en el circuit de Barcelona-Catalunya. Els Racing Point de Lance Stroll i Sergio Pérez –quart i cinquè– cercaran acostar-se una mica més al podi i Ferrari vol millorar la seva actuació després de l’abandonament de Charles Leclerc i el setè lloc de Sebastian Vettel. Carlos Sainz (McLaren) vol tornar a estar al davant entre els millors.

ELS DOMINADORS

Lewis Hamilton i Mercedes intentaran aconseguir una nova victòria
Identificar-me. Si ja sou usuari verificat, us heu d'identificar. Vull ser usuari verificat. Per escriure un comentari cal ser usuari verificat.
Nota: Per aportar comentaris al web és indispensable ser usuari verificat i acceptar les Normes de Participació.
[X]

Aquest és el primer article gratuït d'aquest mes

Ja ets subscriptor?

Fes-te subscriptor per només 48€ per un any (4 €/mes)