Fórmula 1

Lewis Hamilton, també imparable a Spa

Motor

Lewis Hamilton (Mercedes) continua marcant el ritme a la F-1. Així, demà tornarà a sortir primer en la graella del Gran Premi de Bèlgica, a Spa, circuit on ha aconseguit la seva sisena posició preferent. El britànic ha batut el rècord del circuit (1:41.252) en al seva última volta de la Q3 deixant mig segon enrere el seu company Valtteri Bottas, que ha superat de poques centèsimes Verstappen (Red Bull), l’única alternativa als Mercedes. La segona línia de la graella la completarà Daniel Ricciardo, que ha trobat un extraordinari rendiment del seu Renault. El primer Mclaren ha estat el de Carlos Sainz (7è), a més d’un segon de Hamilton.

La qualificació ha tornat a ser un desastre per Ferrari. Ni Charles Leclerc, que va fer la pole la temporada passada, ni Sebastian Vettel s’han classificat per a la Q2 i han patit de valent per accedir a la Q3. Sortiran 13è i 14è. Tot i que hi ha hagut amenaça de pluja els pilots han pogut córrer amb el circuit sec.

Identificar-me. Si ja sou usuari verificat, us heu d'identificar. Vull ser usuari verificat. Per escriure un comentari cal ser usuari verificat.
Nota: Per aportar comentaris al web és indispensable ser usuari verificat i acceptar les Normes de Participació.
[X]

Aquest és el primer article gratuït d'aquest mes

Ja ets subscriptor?

Fes-te subscriptor per només 48€ per un any (4 €/mes)