Fórmula 1

Hamilton tampoc té rivals al Gran Premi de Bèlgica

Motor.

Lewis Hamilton (Mercedes) ha confirmat el seu domini en la F-1 amb la seva cinquena victòria de la temporada, aquesta vegada en el GP de Bèlgica a Spa. El britànic, que suma 89 victòries al campionat –a dues del rècord de Michael Schumacher–, amplia la seva diferència al capdavant del mundial. La festa ha estat completa als boxs de Mercedes ja que Valtteri Bottas ha estat segon. Els dos pilots han patit en les últimes voltes pel desgast dels pneumàtics però no han vist perillar el doblet. A Ferrari, en canvi, han vist com els seus pilots (Leclerc i Vettel) quedaven fora dels punts, una situació mai vista dels GP de la Gran Bretanya del 2010.

Max Versttapen (Red Bull) ha completat el podi però l’home del dia ha estat l’australià Daniel Ricciardo (Renault), quart i autor de la volta ràpida del dia. Carlos Sainx (McLaren) no ha pogut prendre la sortida per una avaria al cotxe.

Identificar-me. Si ja sou usuari verificat, us heu d'identificar. Vull ser usuari verificat. Per escriure un comentari cal ser usuari verificat.
Nota: Per aportar comentaris al web és indispensable ser usuari verificat i acceptar les Normes de Participació.
[X]

Aquest és el primer article gratuït d'aquest mes

Ja ets subscriptor?

Fes-te subscriptor per només 48€ per un any (4 €/mes)