Motociclisme

Nakagami, sorprèn en els primers entrenaments de MotoGP a Alcanyís

Motor. Ha estat el més ràpid per davant de Maverick Viñales i Cal Crutchlow

El japonès Takaaki Nakagami (Honda), amb un registre d’1:47.782, s’ha convertit en el líder per sorpresa de la primera jornada d’entrenaments lliures de MotoGP del Gran Premi de Terol per davant del rosinc Maverick Viñales (Yamaha), segon amb 1:47.957, i del britànic Cal Crutchlow (Honda), tercer amb 1:48.111. El cerverí Àlex Márquez (Honda), el més ràpid en la sessió matinal (1:48.184), ha estat un dels pocs pilots que no ha pogut millorar el seu registre a la tarda i s’ha hagut de conformar amb el sisè lloc en veure’s superat també pel francès Fabio Quartararo (Yamaha) i el mallorquí Joan Mir (Suzuki), el líder del mundial. Pel que fa la resta de catalans de la categoria reina, Álex Rins (Suzuki) ha ocupat el setè lloc, Aleix Espargaró (Aprilia), el novè, Pol Espargaró (KTM), el desè, i Tito Rabat (Ducati), el vint-i-unè.

Sam Lowes, millor registre en Moto2

En Moto2, el millor registre ha estat per a Sam Lowes (Kalex), amb 1:51.920. Poc després ha patit una caiguda que ha obligat a mostrar la bandera vermella a direcció de cursa per netejar la pista per segona vegada. Abans ho havia fet per la caiguda d’Edgar Pons (Kalex), que en tot cas havia marcat el desè registre de la sessió (1:52.534). L’altra pilot català de la categoria Xavi Vierge (Kalex) no ha pogut passar de la vintena posició (1:52.925)

Identificar-me. Si ja sou usuari verificat, us heu d'identificar. Vull ser usuari verificat. Per escriure un comentari cal ser usuari verificat.
Nota: Per aportar comentaris al web és indispensable ser usuari verificat i acceptar les Normes de Participació.
[X]

Aquest és el primer article gratuït d'aquest mes

Ja ets subscriptor?

Fes-te subscriptor per només 48€ per un any (4 €/mes)