Fórmula 1

Jornada accidentada en l’estrena a Portimão

Motor. Bottas obté el millor registre en les primeres sessions del GP de Portugal de F1, marcades per les virolles i dues banderes vermelles

El finlandès Valtteri Bottas (Mercedes) va marcar la pauta (1:17.940) en una primera jornada accidentada d’entrenaments lliures en l’estrena de la F1 a l’autòdrom internacional de l’Algarve, a Portimão. Un munt de virolles i dues banderes vermelles en la segona sessió van evidenciar la dificultat d’un traçat molt relliscós, amb grans elevacions, una autèntica muntanya russa, revolts a cegues i desconegut per la gran majoria de pilots de la graella de la categoria reina. Precisament, el neerlandès Max Verstappen (Red Bull), segon amb 1:18.535, es va veure superat per Lance Stroll (Racing Point) quan estava preparant-se per iniciar la volta ràpida. Després de la recta principal, el seu Red Bull va envestir el Racing Point en l’entrada al primer revolt. Abans, els comissaris ja havien fet onejar la bandera vermella per l’incendi per avaria del monoplaça de Pierre Gasly (Alpha Tauri) en un incident sense conseqüències per al pilot. Lando Norris (McLaren) va marcar el tercer registre (1:18.743), mentre que el líder del mundial Lewis Hamilton (Mercedes), el vuitè (1:19.308).

Identificar-me. Si ja sou usuari verificat, us heu d'identificar. Vull ser usuari verificat. Per escriure un comentari cal ser usuari verificat.
Nota: Per aportar comentaris al web és indispensable ser usuari verificat i acceptar les Normes de Participació.
[X]

Aquest és el primer article gratuït d'aquest mes

Ja ets subscriptor?

Fes-te subscriptor per només 48€ per un any (4 €/mes)