Motociclisme

Arenas és primer en els lliures de Moto3, i Viñales, quart, i Àlex Márquez cinquè en MotoGP

Albert Arenas (KTM) ha fet el millor temps en els entrenaments lliures de Moto3 del GP de Terol i amb un registre d’1:57.564 ha sigut el més ràpid de les tres sessions. El gironí, líder del mundial, ha hagut de complir una sanció que li van imposar en els entrenaments del darrer gran premi i no ha pogut estar a la pista en els darrers quinze minuts. Tot i això, ningú l’ha superat. El segon temps ha estat pel madrileny Raúl Fernández (KTM) –també sancionat–, que ha marcat 1:57.648. El tortosí Jeremy Alcoba (Honda) ha acabat amb el tretzè temps, sense millorar en aquesta última sessió.

Em MotoGP Maverick Viñales (Yamaha) ha acabat amb el quart millor registre d’1:47.473, amb Àlex Márquez (Honda) just al seu darrera amb 1:47.546. El millor temps l’ha aconseguir l’italià Marco Morbidelli (Yamaha) amb 1:47.333 superant per poc més de mig segon el japonès Takaaki Nakagami (Honda) que va ser el més ràpid en la jornada d’ahir i que ha acabat segon (1:47.392).

Identificar-me. Si ja sou usuari verificat, us heu d'identificar. Vull ser usuari verificat. Per escriure un comentari cal ser usuari verificat.
Nota: Per aportar comentaris al web és indispensable ser usuari verificat i acceptar les Normes de Participació.
[X]

Aquest és el primer article gratuït d'aquest mes

Ja ets subscriptor?

Fes-te subscriptor per només 48€ per un any (4 €/mes)