Fórmula 1

Tremosa es mostra optimista sobre el futur de la F1 al Circuit de Catalunya

El conseller d’Empresa de la Generalitat, Ramon Tremosa, ha assegurat avui que espera que les negociacions entre el Govern i l’organització de la Fórmula 1 culminin aviat, i s’ha mostrat optimista sobre el resultat: “Ben aviat tindrem bones notícies”.

En un acte organitzat per la Cambra de Comerç de Barcelona, Tremosa s’ha referit així a l’estat de les negociacions amb Liberty Media perquè Catalunya pugui seguir acollint el Gran Premi d’Espanya de Fórmula 1 a Montmeló. “Ja els hem començat i esperem que ben aviat puguin culminar”, ha dit el titular d’Empresa respecte a aquests contactes. “Llarga vida al Circuit de Catalunya i al negoci que pugui generar”, ha sentenciat Tremosa, mentre que en el mateix acte, durant el qual s’ha presentat un estudi sobre el desenvolupament econòmic de l’entorn del circuit, el conseller de Territori, Damià Calvet, també ha fet una tancada defensa del manteniment de la F1 a Catalunya.

Calvet ha dit que tot el negoci associat a la Fórmula 1 i a el propi circuit de Montmeló “mereix un impuls definitiu a la renovació de l’contracte de la F1” perquè “no és una despesa, sinó una inversió”, ha remarcat el conseller.

Identificar-me. Si ja sou usuari verificat, us heu d'identificar. Vull ser usuari verificat. Per escriure un comentari cal ser usuari verificat.
Nota: Per aportar comentaris al web és indispensable ser usuari verificat i acceptar les Normes de Participació.
[X]

Aquest és el primer article gratuït d'aquest mes

Ja ets subscriptor?

Fes-te subscriptor per només 48€ per un any (4 €/mes)