Més motor

Àlex Palou fitxa per l’equip Chip Ganassi, l’actual campió de l’IndyCar

El pilot català ha debutat aquest any, ha pujat una vegada al podi i ha finalitzat el campionat en la setena posició

El català Àlex Palou ha fitxat de cara al l’any 2021 per l’equip Chip Ganassi Racing, l’actual campió de l’IndyCar. El pilot de Sant Antoni de Vilamajor, de 23 anys, serà un dels quatre pilots d’aquest equip nord-americà que es va fundar l’any 1990 i que és un dels grans equips de la competició. En aquesta temporada l’equip ha aconseguit el títol de l’IndyCar amb el neozelandès Scott Dixon.

Àlex Palou ha debutat aquest any en l’IndyCar amb l’equip Dale Coyne Racing i ha finalitzat en la setzena posició del campionat. El seu millor resultat va ser una tercera posició. També va debutar en els mítiques 500 milles d’Indianapolis i va aconseguir el setè millor temps en els entrenaments, però no va poder finalitzar la cursa.

Els seus companys en l’equip Chip Ganassi seran el neozelandès Scott Dixon, actual campió i que l’ha guanyat sis vegades, al suec Marcus Ericsson i al nord-americà Jimmie Johhson, set vegades campió de la NASCAR i que canvia de campionat el proper any.

Àlex Palou s’ha mostrat molt content per aquest fitxatge: “Dir que estic encantat o emocionat de fer aquest pas a la meva carrera seria un eufemisme. Conduir per Chip Ganassi és només un somni fet realitat. Scott ha fet una altra temporada tremenda, amb un sisè títol, de manera que no es podia demanar res més a un company d’equip. No puc esperar a treballar també amb Marcus i Jimmie, i a començar a contribuir a l’equip i a passar més temps amb tothom.”

Identificar-me. Si ja sou usuari verificat, us heu d'identificar. Vull ser usuari verificat. Per escriure un comentari cal ser usuari verificat.
Nota: Per aportar comentaris al web és indispensable ser usuari verificat i acceptar les Normes de Participació.
[X]

Aquest és el primer article gratuït d'aquest mes

Ja ets subscriptor?

Fes-te subscriptor per només 48€ per un any (4 €/mes)