Fórmula 1

Hamilton domina en els únics entrenaments d’Imola

El britànic ha superat per gairebé tres dècimes a Verstappen i per cinc a Bottas en el GP de l’Emília-Romanya

Lewis Hamilton (Mercedes) ha anat per feina i ha dominat clarament els únics entrenaments del GP de l’Emília-Romanya que s’han disputat en el circuit italià d’Imola. El britànic ha fet un temps d’1:14.726 i ha superat per gairebé tres dècimes al neerlandès Max Vertappen (Red Bull) que ha fet un millor registre d’1:15.023, i per gairebé cinc al seu company d’equip el finès Valtteri Bottas (1:15.218).

Des de l’any 2006 que la fórmula 1 no visitava el circuit d’Imola i en aquest ocasió s’ha fet la prova de disputar un Gran Premi concentrat en dos dies i només s’ha programat un sessió d’entrenaments el mateix dissabte en que es farà la qualificació, a partir de les dues de la tarda.

En aquesta única sessió d’entrenaments lliures també ha destacat el francès Pierre Gasly (Alpha Tauri) que ha fet el quart millor registre (1:15.633) per davant del Ferrari del monegasc Charles Leclerc (1:15.688). El madrileny Carlos Sainz (McLaren) només ha acabat amb el catorzè temps (1:16.650) a més d’un segon i vuit dècimes del primer.

Identificar-me. Si ja sou usuari verificat, us heu d'identificar. Vull ser usuari verificat. Per escriure un comentari cal ser usuari verificat.
Nota: Per aportar comentaris al web és indispensable ser usuari verificat i acceptar les Normes de Participació.
[X]

Aquest és el primer article gratuït d'aquest mes

Ja ets subscriptor?

Fes-te subscriptor per només 48€ per un any (4 €/mes)