Motociclisme

McPhee és el més ràpid sota la pluja en Moto3

Arenas supera la Q1 i sortirà des de la tercera posició de la graella en el GP d’Europa

John McPhee (Honda) ha aconseguit la primera posició preferent de l’any en Moto3 i ha demostrat ser el més ràpid sota la pluja en el GP d’Europa. L’escocès ha fet un registre d’1:52.252 en una qualificació molt complicada per la pluja, i per les caigudes que han anul·lat forces voltes ràpides en els darrers minuts. El líder del mundial, Albert Arenas (Kalex), s’ha situat finalment en la tercera posició de la graella amb una registre d’1:52.821. El gironí ha pujat dos llocs amb els entrenaments finalitzats pels temps anul·lats. Un d’aquests ha sigut el del japonès Ai Ogura (Honda) –el segon del mundial–, que havia acabat quart i ha passat a la onzena posició.

En la Q1 Albert Arenas i Ai Ogura han fet els deures ràpidament i en la segona volta han marcat un temps que els ha situat tercer i primer, en posicions per passar a la Q2. Tot seguit ha començat a ploure i ningú ha millorat. El guanyador de les últimes dues curses, i quart del mundial, el valencià Jaume Masiá (Honda) no ho ha pogut fer i sortirà en el 28è de la graella. El tortosí Jeremy Alcoba (Honda) no ha fet un bon temps, ha caigut i sortirà des de la 29è plaça.

Identificar-me. Si ja sou usuari verificat, us heu d'identificar. Vull ser usuari verificat. Per escriure un comentari cal ser usuari verificat.
Nota: Per aportar comentaris al web és indispensable ser usuari verificat i acceptar les Normes de Participació.
[X]

Aquest és el primer article gratuït d'aquest mes

Ja ets subscriptor?

Fes-te subscriptor per només 48€ per un any (4 €/mes)