Més motor

DANI PEDROSA

PILOT D'HONDA

«Encara queden oportunitats»

—Pensa que encara pot guanyar el mundial?

—«El campionat està molt difícil, perquè per ara estem sent molt irregulars i aquest fet ens està restant molts punts. Per sort, encara queden moltes proves i intentarem guanyar regularitat, i a veure si podem fer bones curses més sovint.»

—Alberto Puig va dir que ja no hi havia excuses per no guanyar. Què falta per tenir més regularitat?

—«Poder arribar a una posada al punt més ràpid als entrenaments. Fins ara, quan canviem de circuit sempre tenim molts problemes per tenir la moto a punt en els dos primers dies.»

—Ha tingut sempre la disposició total de Honda per aconseguir millores en la moto?

—«Sí, ja fa cinc temporades que sóc a Honda. Hem tingut els nostres moments més difícils, perquè la moto no sempre ha funcionat bé, però també hem tingut moments bons i espero que es tornin a repetir.»

—El resultat final d'aquesta temporada pot condicionar el seu futur a Repsol Honda, especialment per la possibilitat que Stoner fitxi per Honda?

—«Jo penso que el futur dels pilots que aquest any estan pendents de renovar depèn del dia a dia. És el que compta, i no al final de tot, perquè aleshores ja s'hauran fet tots els moviments. En aquest esport sempre vals el que has fet en l'última cursa.»

—Ha complert els objectius des de la seva arribada a Moto GP?

—«Una gran part, però encara me'n queda algun per aconseguir.»

—Evidentment, assolir el títol. No aconseguir-lo seria un fracàs?

—«No, ni de bon tros. És el somni de la meva vida des de petit i hi tinc moltes il·lusions posades. Per sort, he arribat fins aquí. He tingut la possibilitat de lluitar amb pilots amb molta qualitat i, bé, encara en queden oportunitats i espero poder aprofitar-les.»

—Quines millores va fer en el warm up d'Assen que el van fer ser més competitiu en cursa?

—«Els mecànics van canviar algunes coses de les suspensions i això va ajudar molt perquè en els entrenaments ho estàvem fent molt malament. Per sort, en la cursa vam poder tenir una moto més competitiva.»

—En la cursa, de seguida va atrapar Lorenzo, però després no se'l va veure ensenyant-li la roda. Per quin motiu?

—«Quan el vaig atrapar ja anava bastant ràpid. L'únic que sabia era que ell portava els pneumàtics més durs i que al final de cursa podria anar més fort. Per tant, vaig intentar estar el màxim de temps descansat darrere seu per aguantar el ritme final, però tot i així no va ser possible.»

—Quines són les seves expectatives en aquest gran premi?

—«Evidentment, fer-ho el millor possible. És el gran premi de casa. Tinc moltes ganes de córrer aquí i veure els aficionats a les grades. Sempre és una prova especial.»

Identificar-me. Si ja sou usuari verificat, us heu d'identificar. Vull ser usuari verificat. Per escriure un comentari cal ser usuari verificat.
Nota: Per aportar comentaris al web és indispensable ser usuari verificat i acceptar les Normes de Participació.
[X]

Aquest és el primer article gratuït d'aquest mes

Ja ets subscriptor?

Fes-te subscriptor per només 48€ per un any (4 €/mes)