Fórmula 1

Russell s’adapta molt bé al Mercedes i és el més ràpid en les dues sessions

Verstappen fa el segon millor temps en el GP de Sakhir i queda per davant de Bottas, el seu rival en la lluita pel subcampionat

L’adaptació de George Russell al Mercedes ha estat espectacular i ha sigut el més ràpid en les dues sessions d’entrenaments del GP de Sakhir. L’anglès, que substitueix Lewis Hamilton que ha donat positiu per Covid-19, ha fet un temps de 54.546 en la primera sessió i de 54.713 en la segona, en el nou traçat del circuit de Bahrain on la setmana passada es va disputar l’últim Gran Premi. En les dues sessions el segon millor registre ha sigut per Max Verstappen (Red Bull) amb 54.722 i 54.841. El neerlandès ha quedat per davant en les dues ocasions del seu rival en la lluita pel subcampionat mundial, el finès Valtteri Bottas. que ha marcat com a millor temps els 54.868 de la primera sessió. El madrileny Carlos Sainz (McLaren) ha fet el desè millor registre en la segona sessió amb 55.258, millorant el que ha fet en la primera, però ha tingut alguns problemes en els darrers minuts dels entrenaments.

Identificar-me. Si ja sou usuari verificat, us heu d'identificar. Vull ser usuari verificat. Per escriure un comentari cal ser usuari verificat.
Nota: Per aportar comentaris al web és indispensable ser usuari verificat i acceptar les Normes de Participació.
[X]

Aquest és el primer article gratuït d'aquest mes

Ja ets subscriptor?

Fes-te subscriptor per només 48€ per un any (4 €/mes)