Dakar

Sainz i Cruz troben el camí i guanyen la sisena etapa

Peterhansel i Al-Attiyah continuen el duel per la general de cotxes del Dakar, i Roma torna a estar entre els deu millors

Carlos Sainz i Lucas Cruz (MIni) han trobat el camí correcte en la sisena etapa del Dakar i han finalitzat en la primera posició. El madrileny i el seu copilot català van tenir problemes de navegació en les dues etapes anteriors, es van perdre i van cedir temps, però en aquesta han guanyat amb 3h38:27 després d’anar marcant el millor temps en tots els punts de control. Han superat per més de quatre minuts (4:03) al segon classificat, el saudita Yazeed Al Rajhi (Toyota). Es la segona victòria de Carlos Sainz i Lucas Cruz en aquesta edició després d’haver-se imposat també en la primera.

En la lluita per la primera posició de la general Stéphane Peterhansel (Mini) i Nasser Al-Attiyah (Toyota) han tornat a protagonitzar un gran duel durant els 347 quilòmetres de l’especial –s’ha reduït en uns 100 km–, i al final el qatarià ha superat per només 18 segons al francès, que continua líder.

Nani Roma i el seu copilot francès Alex Winocq (HUnter) han tornat a fer una bona etapa acabant entre els deu millors. L’osonenc ha estat entre el cinquè i el sisè lloc gran part de l’etapa, tot i que al final ha perdut algunes posicions i ha arribat a meta setè a 19:33 del guanyador. El sud-africà Giniel de Villiers i el català Àlex Haro (Toyota), que van guanyar l’etapa d’ahir, han notat el fet d’obrir pista i han acabat a 22:20 del primer.

Identificar-me. Si ja sou usuari verificat, us heu d'identificar. Vull ser usuari verificat. Per escriure un comentari cal ser usuari verificat.
Nota: Per aportar comentaris al web és indispensable ser usuari verificat i acceptar les Normes de Participació.
[X]

Aquest és el primer article gratuït d'aquest mes

Ja ets subscriptor?

Fes-te subscriptor per només 48€ per un any (4 €/mes)