Dakar

Cornejo guanya i consolida el seu lideratge en motos en el Dakar

El xilè queda per davant de Price i ara té 1:06 de marge sobre l’australià

Nacho Cornejo ha guanyat la seva primera etapa en aquesta edició del Dakar, i ha consolidat el seu lideratge en motos en la segona part de l’etapa marató entre Sakaka i Neom de 375 km. El xilè ha superat per 1:05 Toby Price (KTM), el segon de la general a només un segon, i ara té a l’australià a 1:06. El tercer de la general és el britànic Sam Sunderland (KTM) a sis minuts.

Nacho Cornejo i Toby Price han mantingut una dura lluita per la primera posició durant tota l’etapa en la que també s’ha implicat Joan Barreda (Honda), però el castellonenc s’ha despenjat en els darrers 100 km de l’especial i ha acabat l’etapa sisè a gairebé sis minuts.

El francès Xavier de Soultrait (Husqvarna), quart en la general i que es va ser líder en la quarta etapa, ha patit una dura caiguda en el quilòmetre 267. Ha rebut assistència mèdica i se l’ha traslladat conscient en helicòpter a l’hospital de Tabouk fer fer-li un examen més complert.

El millor català ha sigut Jaume Betriu (KTM) que continua entre els vint millors una altre etapa i ha ocupat el lloc 19 a 19:35 del guanyador. Oriol Mena (Rieju) no ha tingut els greus problemes de e’s últimes etapes i ha finalitzat en la 21a posició a 23:45. Laia Sanz (Gas Gas) ha acabat la 27a a 34:21 i al seu darrera en el lloc 28 ha arribat Joan Pedrero (Rieju) a 34:52.

Identificar-me. Si ja sou usuari verificat, us heu d'identificar. Vull ser usuari verificat. Per escriure un comentari cal ser usuari verificat.
Nota: Per aportar comentaris al web és indispensable ser usuari verificat i acceptar les Normes de Participació.
[X]

Aquest és el primer article gratuït d'aquest mes

Ja ets subscriptor?

Fes-te subscriptor per només 48€ per un any (4 €/mes)