Fórmula 1

Verstappen signa a Bahrain la primera ‘pole’ del curs

El pilot de Red Bull ha superat els Mercedes de Hamilton i Bottas en la primera sessió de qualificació al circuit de Sakhir

El neerlandès Max Verstappen (Red Bull) sortirà en primer lloc de la graella del GP de Bahrain, la cursa inicial del mundial de Fórmula 1. El pilot de Red Bull ha confirmat els pronòstics de pretemporada i els resultats dels entrenaments lliures, i ha acreditat el millor registre en la sessió de qualificació al circuit de Sakhir (1:28.997), signant la quarta pole-position de la seva carrera. L’equip Mercedes, que havia generat molts dubtes durant els entrenaments previs, no està encara al nivell del Red Bull de Verstappen, però ha col·locat els seus dos pilots Lewis Hamilton (a 0.388) i Valtteri Bottas (a 0.589), en segon i tercer lloc respectivament. Ferrari també ha fet un pas endavant i Charles Leclerc arrencarà en quart lloc, mentre que el madrileny Carlos Sainz, que havia estat el millor en la Q2, sortirà el vuitè, just per davant de l’asturià Fernando Alonso, que ha completat una gran actuació en la seva estrena amb Alpine. La gran sorpresa de la sessió de qualifiació ha estat el bon rendiment de l’AlphaTauri de Pierre Gasly, que ha acreditat el cinquè millor registre.

Identificar-me. Si ja sou usuari verificat, us heu d'identificar. Vull ser usuari verificat. Per escriure un comentari cal ser usuari verificat.
Nota: Per aportar comentaris al web és indispensable ser usuari verificat i acceptar les Normes de Participació.
[X]

Aquest és el primer article gratuït d'aquest mes

Ja ets subscriptor?

Fes-te subscriptor per només 48€ per un any (4 €/mes)