MotoGP

Acosta, de 16 anys, guanya en Moto3 sortint des del ‘pit lane’

El murcià, que debuta a la categoria, s’ha situat líder del mundial. Els catalans Alcoba i Artigas han caigut en el GP de Doha

Pedro Acosta (Kalex), de 16 anys i debutant, ha aconseguit la seva primera victòria en Moto3, i ho ha fet sortint des del pit lane, complint una sanció i havent de remuntar uns 13 segons respecte al grup principal. El murcià s’ha situat líder del mundial després de fer una impressionant remuntat i superant el sud-africà Darryn Binder (Honda) per només 30 mil·lèsimes. Els dos catalans Jeremy Alcoba (Honda) i Xavier Artigas (Honda) han caigut.

Jeremy Alcoba ha sortit des de la segona posició per la sanció d’un rival, però no ha arrancat bé i ha baixat fins a la vuitena plaça. Xavier Artigas ho ha fet al contrari i de la dotzena plaça ha passat a la sisena. El pilot de Sant Andreu de la Barca ha complert la sanció de la doble long lap en la segona i la quarta volta, i després s’ha pogut reenganxar a la cua del grup en el dinovè lloc. En la part de davant hi han hagut molts canvis de líder i el ritme ha estat baix. Jeremy Alcoba s’ha mantingut en la meitat del grup fins a la meitat de la prova i a vuit voltes del final ha anat cap al davant i el tortosí s’ha situat en la primera posició. En la volta següent i quan anava setzè Xavi Artigas ha caigut i ha hagut de retirar-se. A quatre voltes del final ha estat Jeremy Alcoba el que ha abandonat per una caiguda quan anava segon i lluitava pel podi. Ha tocat a Darryn Binder per darrera, ha sortit volant i ha fet caure també a Mcphee, que s’ha enfadat amb ell i l’hi ha recriminat i l’hi ha deixat anar alguna patada.

Identificar-me. Si ja sou usuari verificat, us heu d'identificar. Vull ser usuari verificat. Per escriure un comentari cal ser usuari verificat.
Nota: Per aportar comentaris al web és indispensable ser usuari verificat i acceptar les Normes de Participació.
[X]

Aquest és el primer article gratuït d'aquest mes

Ja ets subscriptor?

Fes-te subscriptor per només 48€ per un any (4 €/mes)