Fórmula 1

La Fórmula 1 reitera la seva aposta per Catalunya en el 30è aniversari

“No podíem perdre aquesta continuïtat. Si surts del calendari no saps quan hi entraràs de nou, ja que hi ha molts territoris que volen acollir un GP, conscients de l’impacte d’un esdeveniment així”. Són les paraules de Ramon Tremosa, el president del Circuit de Catalunya, l’escenari el 8 i 9 de maig del Gran Premi de Fórmula 1, la quarta cursa d’un mundial que, d’entrada, sembla força més obert que el del curs passat. “Aquesta temporada és un regal. Si ens pregunten qui guanyarà la cursa o el campionat, no ho sabem”, il·lustra el pilot Pere Martínez de la Rosa. Montmeló albergarà el 31è Gran Premi de F1 en el seu 30è aniversari. El contracte amb la Fórmula 1 es negocia cada any tot i que l’interès lògic seria signar un termini més ampli. De moment, mantenir-se dins de la roda ja és un què, tot i que el vaticini del president del RACC Josep Mateu és encara més optimista i amb perspectives de longevitat: “És l’inici d’una nova etapa. La F1 estarà molts anys amb nosaltres. No hi haurà afició però si que tindrem la imatge del nostre territori al món. Espero que hi hagi continuïtat i que aquest exemple de col·laboració pública i privada ens permeti seguir endavant.”

En la presentació s’ha corroborat que no hi haurà públic, tot i que el primer tinent d’alcalde Jaume Collboni, en representació de l’ajuntament, ha donat claus de futur: “És molt important que comencem a caminar en aquest àmbit. Hi ha formes segures de fer la desescalada perquè el món de l’esport ho necessita”.

Identificar-me. Si ja sou usuari verificat, us heu d'identificar. Vull ser usuari verificat. Per escriure un comentari cal ser usuari verificat.
Nota: Per aportar comentaris al web és indispensable ser usuari verificat i acceptar les Normes de Participació.
[X]

Aquest és el primer article gratuït d'aquest mes

Ja ets subscriptor?

Fes-te subscriptor per només 48€ per un any (4 €/mes)