Més motor

Dani Pedrosa

Repsol Honda

«Tot ha anat perfectament»

Jorge Lorenzo
YAMAHA
«En la segona cursa, no he pilotat tan bé com en la primera. Dani ha estat molt fort. Quan m'ha avançat no he pogut aguantar el seu ritme. El més segur era acabar segon i guanyar 20 punts per al campionat»
Valentino Rossi
YAMAHA
«No m'esperava aquest resultat després de quatre curses sense venir per aquí. Veia molt complicat acabar quart o cinquè. S'ha vist una gran lluita amb Casey [Stoner] i he estat a prop del podi»
«Necessito més quilòmetres per estar realment recuperat i sentir-me perfecte sobre
la moto»

A un pilot com Pedrosa, que sempre ho vol tenir tot sota control, no li agraden les sorpreses. És per aquest motiu que al vallesà no li va agradar gaire que la cursa s'aturés i es reiniciés uns minuts més tard: «No ha estat fàcil, amb l'aturada a la meitat de la cursa. Quan comencés un altre cop no tens les mateixes sensacions sobre la moto. A més, es noten els nervis i et preocupa que no tornis a tenir el mateix ritme que abans.» Però la valoració després de la victòria no podia ser millor: «Tot ha anat perfectament en les dues curses, però la segona ha estat millor. Només hem fet algun petit canvi en la suspensió del darrere per millorar la tracció.» Fins i tot va dir que la victòria havia estat millor que la de Mugello: «Aquesta vegada hem estat lluitant amb Lorenzo durant les dues curses i al final l'hem pogut guanyar.» També va valorar que la moto havia funcionat bé tot el cap de setmana i va expressar la seva alegria per la victòria: «Estic molt content perquè hem tornat a guanyar, i això sempre és una sensació increïble.»

Identificar-me. Si ja sou usuari verificat, us heu d'identificar. Vull ser usuari verificat. Per escriure un comentari cal ser usuari verificat.
Nota: Per aportar comentaris al web és indispensable ser usuari verificat i acceptar les Normes de Participació.
[X]

Aquest és el primer article gratuït d'aquest mes

Ja ets subscriptor?

Fes-te subscriptor per només 48€ per un any (4 €/mes)