MotoGP

Marc Márquez diu que ara els resultats no importen

El cerverí ha explicat en la roda de premsa prèvia al GP de Catalunya que l’hi ha costat entendre la seva Honda

Marc Márquez (Honda) ha comentat en la roda de premsa prèvia a l’inici del GP de Catalunya en el circuit Barcelona-Catalunya que en aquests moments l’important són les seves sensacions, i que els resultats no importen. Preguntat sobre la seva evolució i com està després de no haver pogut finalitzar els dos darrers Grans Premis, el cerverí ha manifestat: “Tractarem de donar un pas endavant més per anar avançant en aquest procés, més a nivell de sensacions, el resultats no importa.” El vuit vegades campió del món ha explicat que és igual acabar vuitè o desè, el que val és com es va sentint a sobre la moto. Marc Márquez ha reconegut que l’hi està costant entendre la moto i els canvis que han anat fent els altres pilots, i que va decidir tornar a la moto estàndard del 2020 quan va caure i es va lesionar.

Respecte al seu estat físic el cerverí ha comentat: “Et pots sentir preparat en el gimnàs a nivell físic, però el que m’ha sorprès és l’ho exigent que és la moto de MotoGP a nivell físic. En tot un Gran Premi no soc capaç de donar cinc voltes amb el meu estil agressiu.” Marc Márquez també ha explicat que nota molt quan pilota estant fresc o quan està cansat i que abans això no l’hi passava.

Identificar-me. Si ja sou usuari verificat, us heu d'identificar. Vull ser usuari verificat. Per escriure un comentari cal ser usuari verificat.
Nota: Per aportar comentaris al web és indispensable ser usuari verificat i acceptar les Normes de Participació.
[X]

Aquest és el primer article gratuït d'aquest mes

Ja ets subscriptor?

Fes-te subscriptor per només 48€ per un any (4 €/mes)