MotoGP

Aleix Espargaró lidera els primers entrenaments del GP de Catalunya

El circuit Barcelona-Catalunya ha començat a tenir públic des de primera hora. Les GasGas han dominat en Moto3 i el mallorquí Augusto Fernández ha fet el millor temps en Moto2

Aleix Espargaró i la seva Aprilia han liderat els primers entrenaments de MotoGP del GP de Catalunya. El granollerí ha fet una bona sessió, i amb un temps d’1:40.378 ha superat per 24 mil·lèsimes a l’italià Franco Morbidelli (Yamaha). Els aficionats han començat a arribar al circuit Barcelona-Catalunya i a situar-se en les seves graderies des de primera hora per poder veure en directe les evolucions dels pilots.

A poc més de tres dècimes d’Aleix Espargaró han acabat el seu germà Pol (Honda), en la tercera plaça a 0.373, i Maverik Viñales (Yamaha), en la quarta posició a 0.375. Marc Márquez (Honda) ha sigut el tretzè més ràpid i el seu germà Àlex (Honda), el setzè. El líder del mundial el francès Fabio Quartararo (Yamaha) ha ocupat el sisè lloc a gairebé mig segon (0.475).

En Moto2 el mallorquí Augusto Fernández (Kalex) ha fet el millor temps amb 1:43.703, mentre que el líder del mundial, l’australià Remy Gardner (Kalex) ha acabat tercer a una dècima i mitja (0.153). Xavier Viege (Kalex) ha fet el vuitè temps a sis dècimes (0.653), mentre que Albert Arenas (Boscoscuro) ha acabat amb el 26è temps.

Les GasGas han dominat la primera sessió d’entrenaments de Moto3, que ha obert la competició en el circuit Barcelona-Catalunya. El castellonenc Sergio Garcia ha fet el millor temps (1:48.467) i el seu company d’equip, el mallorquí Izan Guevara, ha estat el segon a dues dècimes (0.231). Xavier Artigas (Honda) ha finalitzat amb el dotzè temps a gairebé un segon (0.955), mentre que Jeremy Alcoba (Honda) ha acabat dinovè a gairebé un segon i mig (1.498). El líder del mundial, el murcià Pedro Acosta (KTM) no ha començat bé i ha fet el 20è temps.

En MotoE, que es disputa per primer cop en el circuit, Jordi Torres ha fet el segon millor registre i s’ha quedat a només una dècima i mitja (0.143) del brasiler Eric Granado.

Identificar-me. Si ja sou usuari verificat, us heu d'identificar. Vull ser usuari verificat. Per escriure un comentari cal ser usuari verificat.
Nota: Per aportar comentaris al web és indispensable ser usuari verificat i acceptar les Normes de Participació.
[X]

Aquest és el primer article gratuït d'aquest mes

Ja ets subscriptor?

Fes-te subscriptor per només 48€ per un any (4 €/mes)