MotoGP

Oliveira mana en MotoGP per davant de Quartararo en el GP d’Alemanya

Viñales fa el tercer temps, i Márquez que havia sigut el més ràpid al matí acaba dotzè

La primera jornada d’entrenaments del GP d’Alemanya ha situat al portuguès Miguel Oliveira (KTM) –el guanyador de l’última cursa–, amb el millor temps d’1:20690, superant al líder del mundial, el francès Fabio Quartararo (Yamaha) per dues dècimes. La tercera posició ha sigut pel rosinc Maverick Viñales (Yamaha), a tres dècimes del millor, mentre que Àlex Rins (Suzuki) ha fet un bon retorn als circuits després de la seva operació de fa dues setmanes si ha acabat amb el quart temps.

Marc Márquez (Honda), que havia fet el millor temps en la sessió del matí, ha acabat en la dotzena plaça. El vuit cops campió mundial ha millorat el seu temps en la primera part de la sessió, s’ha mantingut com el més ràpid, i s’ha mostrat constant amb els seus temps. En els últims minuts quan tothom ha posat pneumàtic nou i tou per buscar un bon temps el cerverí no ho ha fet i ha anat perdent posicions.

Xavi Vierge (Kalex) ha acabat el primer dia d’entrenaments lliures en Moto2 amb el cinquè millor temps d’1:24.807, a sis dècimes del registre que ha marcat el líder del mundial, l’australià Remy Gardner (Kalex) amb 1:24.197. El gironí Albert Arenas (Boscoscuro) ha acabat el primer dia amb el dotzè temps a menys d’un segon del més ràpid.

En la segona sessió d’entrenaments de Moto2, pocs pilots han millorat els temps del matí, i l’escocès John McPhee (Honda) s’ha mantingut com el més ràpid del dia amb un registre d’1:26.739. El tortosí Jeremy Alcoba (Honda) no ha millorat el seu temps i ha acabat el 15è a més d’un segon. El pilot de sant Andreu de la Barca, Xavier Artigas (Honda), ha millorat unes centèsimes i ha acabat el dia amb el 20è millor registre.

Identificar-me. Si ja sou usuari verificat, us heu d'identificar. Vull ser usuari verificat. Per escriure un comentari cal ser usuari verificat.
Nota: Per aportar comentaris al web és indispensable ser usuari verificat i acceptar les Normes de Participació.
[X]

Aquest és el primer article gratuït d'aquest mes

Ja ets subscriptor?

Fes-te subscriptor per només 48€ per un any (4 €/mes)