MotoGP

Marc Márquez es retroba amb el triomf en el seu circuit talismà

El pilot d’Honda guanya per onzena vegada seguida el Gran Premi d’Alemanya després d’una sequera de 581 dies

Marc Márquez ha tornat i ho ha fet en el seu circuit preferit, el de Sachsenring en el Gran Premi d’Alemanya. El pilot de Cervera s’ha imposat per onzena vegada seguida en el traçat alemany i ha assaborit el triomf 581 dies després de la seva última victòria, el Gran Premi del País Valencià el 2019. Llavors va arribar el calvari del 2020 i un inici del 2021 amb molts de dubtes. En els tres últims grans premis havia abandonat i el millor resultat havia estat el setè lloc de resultat. La crisi del de Cervera havia provocat que Honda encadenés la pitjor ratxa de la història.

La cursa de Márquez ha estat com la dels seus millors temps. Sortint del cinquè lloc ha remuntat ràpidament fins el primer superant Aleix Espargaró (Aprilia) i ràpidament ha marcat distàncies respecte els seus rivals amb l’amenaça permanent de la pluja. Miguel Oliveira (KTM) ha intentat perseguir-lo en el tram final però no ha aconseguit acostar-se al vuit vegades campió del món, que ha celebrat el triomf com si hagués el primer de la seva carrera.

El líder del mundial, Fabio Quartarato (Yamaha), ha completat el podi i augmenta la diferència respecte els seus rivals.

Identificar-me. Si ja sou usuari verificat, us heu d'identificar. Vull ser usuari verificat. Per escriure un comentari cal ser usuari verificat.
Nota: Per aportar comentaris al web és indispensable ser usuari verificat i acceptar les Normes de Participació.
[X]

Aquest és el primer article gratuït d'aquest mes

Ja ets subscriptor?

Fes-te subscriptor per només 48€ per un any (4 €/mes)