MotoGP

Viñales està centrat i fa el millor temps en el primer entrenament en el circuit d’Assen

Pol Espargaró i Rins han estat just al seu darrera en el GP dels Països Baixos

Després del seu mal resultat en el GP d’Alemanya, dinovè i últim, Maverick Viñales ha sortit centrat en els primers entrenaments del GP dels Països Baixos i ha fet el millor temps en el circuit d’Assen. En la prèvia va dir que en aquesta cursa copiaria els reglatges del seu company d’equip i líder del mundial, Fabio Quartararo. El francès ha acabat quart a mig segon (0.561). Per darrera de Maverick Viñales el segon i el tercer temps han estat per dos pilots catalans, Pol Espargaró (Honda) ha finalitzat just al seu darrera a només una dècima (0.111) i Àlex Rins (Suzuki) que ha acabat a quatre (0.429). El guanyador de la darrera cursa, Marc Márquez (Honda), ha fet el novè temps a nou dècimes (0.976).

El mallorquí Augusto Fernández (Kalex) ha sigut el més ràpid en els primers entrenaments de Moto2 amb 1:36.744, mentre que els catalans han quedat lluny dels primers. Xavi Vierge ha acabat (Kalex) 21è i Albert Arenas (Boscoscuro) 24è, a més d’un segon i mig.

En Moto3 el millor registre del matí l’ha fet l’italià Dennis Foggia (Honda) amb 1:41.478, un temps que ha aconseguit en la darrera volta. Ha superat per només 70 mil·lèsimes el sud-africà Darryn Binder (Honda). Els dos catalans han estat a un segon del millor registre, Jeremy Alcoba (Honda) ha fet el dotzè temps a 1.018 i Xavier Artigas el tretzè registre a 1.164. En MotoE Jordi Torres ha fet el quart temps a dues dècimes (0.221) del millor registre que ha fet l’italià Alessandro Zacoone amb 1:43.913.

Identificar-me. Si ja sou usuari verificat, us heu d'identificar. Vull ser usuari verificat. Per escriure un comentari cal ser usuari verificat.
Nota: Per aportar comentaris al web és indispensable ser usuari verificat i acceptar les Normes de Participació.
[X]

Aquest és el primer article gratuït d'aquest mes

Ja ets subscriptor?

Fes-te subscriptor per només 48€ per un any (4 €/mes)