MotoGP

Raúl Fernández venç a Àustria i amenaça el lideratge de Remy Gardner en Moto2

El madrileny de 20 anys debutant en la categoria Raúl Fernández (Kalex) ha fet una cursa rodona i s’ha imposat amb ma de ferro en la cursa de Moto2 del Gran Premi d’Àustria per davant del japonès Ai Ogura (Kalex), que ha signat el seu primer podi. Fernández, que celebra la quarta victòria del curs, li retalla 16 punts al líder Remy Gardner (Kalex), setè, i se situa a només 19 punts de l’australià en la lluita pel mundial. El podi l’ha completat Augusto Fernández (Kalex), que assaboreix el tercer podi seguit.

El gironí Albert Arenas (Boscoscuro), que ha sortit amb el grup del darrera (19è), s’ha vist implicat en una caiguda múltiple en el primer revolt i s’ha hagut de retirar. No ha pres mal, però se li ha espatllat la maneta de fre. L’altre català de la categoria, Xavi Vierge (Kalex), ha acabat en la catorzena posició.

Tot i que el britànic Sam Lowes ha sortit al capdavant –ha acabat la cursa quart–, Raúl Fernández i Ai Ogura han tallat el bacallà amb un ritme infernal i han iniciat una aventura sols, amb set dècimes sobre Augusto Fernández, quan faltaven disset voltes. Ogura, però, tampoc ha pogut seguir el ritme de Fernández, que ha seguit accelerant amb contundència i s’ha acomiadat. L’asiàtic, però, no havia dit la última paraula i ha anat escurçant amb tenacitat el marge desfavorable. Han arribat relativament plegats –3 dècimes, quan en la resta de l’escapada la diferència tipus havia estat de cinc–a les tres darreres voltes. Fernández no estava per orgues i ha evitat un final a cara a creu amb un final impressionant.

Identificar-me. Si ja sou usuari verificat, us heu d'identificar. Vull ser usuari verificat. Per escriure un comentari cal ser usuari verificat.
Nota: Per aportar comentaris al web és indispensable ser usuari verificat i acceptar les Normes de Participació.
[X]

Aquest és el primer article gratuït d'aquest mes

Ja ets subscriptor?

Fes-te subscriptor per només 48€ per un any (4 €/mes)