MotoGP

Viñales i Aprilia, en el GP d’Aragó

Motor. La marca italiana ha confirmat que debutarà en el proper gran premi que es disputarà el 12 de setembre. L’empordanès ha provat la moto i ha tingut bones sensacions des de l’inici

Maverick Viñales debutarà amb Aprilia en el GP d’Aragó que es disputarà al circuit de MotorLand el 12 de setembre. La marca italiana ho va confirmar el segon dia de les proves que el pilot empordanès va fer en el circuit de Misano amb la seva nova moto. Maverick Viñales ocuparà el lloc que fins ara tenia l’italià Lorenzo Savadori, que no va poder disputar el GP de la Gran Bretanya en no estar recuperat de la seva lesió i que el 2022 serà el pilot provador de la marca. El director general d’Aprilia, l’italià Massimo Rivola, va manifestar: “Ens complau donar la benvinguda a un talent com Maverick, que ha demostrat grans sensacions amb l’equip i la moto des del principi, i estic segur que podrà donar el millor de si mateix des d’Aragó.”

Maverick Viñales va dir que va tenir bones sensacions amb la moto des de l’inici: “Tot ha sigut molt positiu i estic preparat per a Aragó.” Romano Albesiano, director tècnic de l’equip Aprilia, ha explicat que la decisió que debuti tan aviat és el resultat directe dels test que han fet a Misano.

Identificar-me. Si ja sou usuari verificat, us heu d'identificar. Vull ser usuari verificat. Per escriure un comentari cal ser usuari verificat.
Nota: Per aportar comentaris al web és indispensable ser usuari verificat i acceptar les Normes de Participació.
[X]

Aquest és el primer article gratuït d'aquest mes

Ja ets subscriptor?

Fes-te subscriptor per només 48€ per un any (4 €/mes)