Més motor

Palou: “Ara toca celebrar-ho, descansar i anar per un altre títol”

El pilot català s’ha mostrat molt feliç i ha dit que ha sigut un somni guanyar l’IndyCar

Àlex Palou s’ha mostrat molt satisfet del que ha aconseguit aquesta temporada al guanyar l’IndyCar i en declaracions després d’assolir el títol ha estat clar quan ha dit que te ganes d’anar: “per un altre”. El pilot de Sant Antoni de Vilamajor, del Chip Ganassi Racing, ha manifestat: “Ara toca el celebrar, després descansar, i després anar a per un altre campionat”.

El pilot català, de 24 anys, i que ha disputat la seva segona temporada en aquest campionat de monoplaces, el més important dels Estats Units, ha explicat que en el moment de creuar la meta: “he sentit molta felicitat”, i ha recordat els bons moments d’una temporada que ha qualificat de molt bona. “És un somni que tenia per complir, ser campió de l’IndyCar és especial” ha comentat, però també ha mostrat que és ambiciós i ha dit que ha d’anar a més després d’haver aconseguit aquest gran triomf.

Àlex Palou ha explicat l’incident en les primers voltes que ha deixat fora de combat al seu més directe rival pel títol, el mexicà Pato O’Ward, i en el que ell també hi ha estat implicat: “Hi ha hagut un moment en un revolt que és molt tancat on hi ha hagut un incident i estàvem just dos cotxes al darrere, ens hem tocat amb el cotxe de davant i del darrere, hem estat en un sandvitx, però hem aconseguit sortir d’això”. Al pilot català l’hi ha sabut greu la baixa del seu principal competidor pel títol: “Ha estat una pena perdre al principal rival que lluitava amb mi per al campionat; hagués estat bé una bona lluita en la cursa”.

Identificar-me. Si ja sou usuari verificat, us heu d'identificar. Vull ser usuari verificat. Per escriure un comentari cal ser usuari verificat.
Nota: Per aportar comentaris al web és indispensable ser usuari verificat i acceptar les Normes de Participació.
[X]

Aquest és el primer article gratuït d'aquest mes

Ja ets subscriptor?

Fes-te subscriptor per només 48€ per un any (4 €/mes)