Fórmula 1

Hamilton canvia part del motor i penalitzarà deu llocs en la sortida del GP de Turquia

Sainz ha canviar la seva unitat de potència i sortirà des del darrera

Lewis Hamilton, el líder del mundial, ha canviat la unitat de combustió interna del motor del seu Mercedes i rebrà una penalització de deu posicions en la graella de sortida del GP de Turquia. Carlos Sainz ha canviat la totalitat de la seva unitat de potència i sortirà des del fons de la graella. Mercedes ha decidit canviat una part del motor de Lewis Hamilton i penalitzar, un gran premi després que el seu màxim rival, Max Verstappen, canvies el motor del seu Red Bull i sortís des de la última posició en el GP de Rússia.

En la primera sessió d’entrenaments lliures en el circuit d’Istambul el pilot anglès ha fet el millor temps amb 1:24.178 i ha superat per quatre dècimes a Max Verstappen que ha ocupat el segon lloc amb el seu Red Bull, pintat en aquesta ocasió de color blanc. Carlos Sainz ha fet el cinquè registre mentre que Fernando Alonso ha ocupat la novena posició.

Identificar-me. Si ja sou usuari verificat, us heu d'identificar. Vull ser usuari verificat. Per escriure un comentari cal ser usuari verificat.
Nota: Per aportar comentaris al web és indispensable ser usuari verificat i acceptar les Normes de Participació.
[X]

Aquest és el primer article gratuït d'aquest mes

Ja ets subscriptor?

Fes-te subscriptor per només 48€ per un any (4 €/mes)