Ral·lis

Sordo domina els primers trams i desplaça del podi Ogier, que no serà campió avui

Dani Sordo-Cándido Carrera (Hyundai i20) s’han situat en posició de podi quan només falta un tram per al final del RallyRACC Catalunya-Costa Daurada. L’equip espanyol s’ha posat en marxa amb molta velocitat i ha desplaçat fora del podi els grans aspirants al títol mundial, Sebastien Ogier-Julien Ingrassia (Toyota Yaris) guanyant els tres primers trams del dia. A falta del power stage (Riudecanyes-2) que atorga 5, 4, 3, 2 i 1 punt extra als cinc primers classificats el cantàbric disposa de 2.3 segons d’avantatge respecte a Ogier.

Al capdavant no hi ha hagut sorpreses i Thierry Neuville-Martijn Widaeghe (Hyundai i20) és a només 16,35 km de certificar la victòria en un ral·li que ha dominat amb solidesa des de l’últim tram de divendres. 21.3 segons rere seu, Elfyn Evans-Scott Martin (Toyota Yaris) tenen gairebé a la butxaca un segon lloc que els permetrà arribar al ral·li de Monza encara amb alguna aspiració de ser campions. Nil Solans-Marc Martí (Hyundai i20) arriben a l’últim tram a només 4.3 segons del setè classificat, Oliver Solberg.

Identificar-me. Si ja sou usuari verificat, us heu d'identificar. Vull ser usuari verificat. Per escriure un comentari cal ser usuari verificat.
Nota: Per aportar comentaris al web és indispensable ser usuari verificat i acceptar les Normes de Participació.
[X]

Aquest és el primer article gratuït d'aquest mes

Ja ets subscriptor?

Fes-te subscriptor per només 48€ per un any (4 €/mes)