MotoGP

Pecco Bagnaia signa la cinquena posició preferent seguida

L’italià Francesco Bagnaia (Ducati) sortirà del millor lloc de la graella en la penúltima cursa del mundial de Moto GP, després de fer el millor temps en els entrenaments oficials del GP de Portugal. Pol Espargaró (Honda) ha acabat sisè a 0,333 segons i Àlex Márquez (Honda) vuitè a 0,466 darrere el campió del mundial Fabio Quartararo (Yamaha). L’australià Jack Miller (Ducati) tenyeix de vermell la primera fila i Joan Mir (Suzuki), tercer, fa la millor qualificació de la seva carrera en la categoria reina.

Sergio García Dols (Gas Gas) ha fet la posició preferent a Moto 3, John McPhee (Honda) i Adrián Fernández (Husqvarna) segon i tercer. Xavier Artigas (Honda) ha marcat el sisè registre.

En Moto 2 els dos primers han estat del Red Bull KTM Ajo, amb Raúl Fernández primer i Remy Gardner segon, mentre Albert Arenas amb Boscoscuro era el millor que no duia una Kalex i Xavi Vierge tretzè.

Identificar-me. Si ja sou usuari verificat, us heu d'identificar. Vull ser usuari verificat. Per escriure un comentari cal ser usuari verificat.
Nota: Per aportar comentaris al web és indispensable ser usuari verificat i acceptar les Normes de Participació.
[X]

Aquest és el primer article gratuït d'aquest mes

Ja ets subscriptor?

Fes-te subscriptor per només 48€ per un any (4 €/mes)