Fórmula 1

Hamilton guanya i se situa a 8 punts de Verstappen, el líder del mundial

Alonso fa una gran cursa i puja al podi

Lewis Hamilton i el seu Mercedes han dominat de principi a fi el GP de Qatar i en sumar la seva segona victòria consecutiva –la 102 en la seva carrera en fórmula 1–, s’ha apropat una mica més a Max Verstappen (Red Bull), que ha acabat segon, en la lluita pel mundial. El britànic està a només 8 punts del neerlandès, que ha fet la volta ràpida i amb un punt suplementari ha minimitzat una mica la pèrdua. La tercera posició del podi ha sigut per un extraordinari Fernando Alonso que ha arriscat amb el seu Alpine en anar a una sola aturada de canvi de pneumàtics.

Unes hores abans de la cursa Max Verstappen ha estat sancionat amb cinc places a la graella per no respectar les banderes grogues en la qualificació i ha sortit setè. El neerlandès ja s’ha situat quart en la primera volta i en la cinquena era el segon darrera Lewis Hamilton, tot i que a més de quatre segons. Tot i això Marx Verstappen mai ha inquietat a l’anglès per la victòria.

La lluita s’ha centrat en la tercera posició del podi entre Sergio Pérez (Red Bull), Valtteri Bottas (Mercedes) i Fernando Alonso. El finès ha intentat anar a una aturada, però en la volta 33 ha punxat i això l’ha apartat per la lluita. El mexicà ha anat a dues aturades i tot i tenir molt més ritme al final no ha pogut atrapar a l’asturià que ha aconseguit el seu 98è podi. No estava entre els tres primers des de l’any 2014.

Identificar-me. Si ja sou usuari verificat, us heu d'identificar. Vull ser usuari verificat. Per escriure un comentari cal ser usuari verificat.
Nota: Per aportar comentaris al web és indispensable ser usuari verificat i acceptar les Normes de Participació.
[X]

Aquest és el primer article gratuït d'aquest mes

Ja ets subscriptor?

Fes-te subscriptor per només 48€ per un any (4 €/mes)