Fórmula 1

Verstappen diu que no el preocupa la pressió i Hamilton està relaxat abans de la penúltima batalla pel títol

Els dos protagonistes de la lluita pel títol de campió del mundial de Fórmula 1 afronten la penúltima cursa del GP d’Aràbia Saudita amb tranquil·litat. Max Verstappen (Red Bull) té vuit punts d’avantatge i pot ser campió diumenge, mentre que Lewis Hamilton (Mercedes) intentarà evitar-ho. El neerlandès ha explicat en el circuit de Jiddah que no el preocupa la major experiència de l’anglès en aquestes situacions –ha estat set vegades campió mundial–, ni la pressió per poder guanyar el títol en aquesta cursa. “Crec que és una progressió natural i que és molt normal. També em sento molt millor preparat i amb més experiència que quan vaig entrar per primera vegada a la Fórmula 1. I no, no crec que això faci una gran diferència, perquè en cas contrari ja s’hauria demostrat al llarg de la temporada” ha comentat el neerlandès. El pilot anglès, que defensa el títol, ha explicat que l’experiència que té fa que estigui menys estressat: “Estic més relaxat que mai. No és la primera vegada. Recordo com va ser el meu primer campionat i fins i tot el segon o el tercer, les nits d’insomni i tot tipus de coses. Ara estic molt més segur de mi mateix.”

Els dos pilots també han parlat dels seus intensos duels aquesta temporada. Max Verstappen ha comentat: “Lluitar amb Lewis en general ha sigut bo per l’esport. És un noi jove contra el campió mundial múltiple, i crec que és emocionant”. Per la seva part Lewis Hamilton ha explicat: “Ha sigut la batalla més dura que he vist en l’esport en molt de temps, i la més desafiant.”

Identificar-me. Si ja sou usuari verificat, us heu d'identificar. Vull ser usuari verificat. Per escriure un comentari cal ser usuari verificat.
Nota: Per aportar comentaris al web és indispensable ser usuari verificat i acceptar les Normes de Participació.
[X]

Aquest és el primer article gratuït d'aquest mes

Ja ets subscriptor?

Fes-te subscriptor per només 48€ per un any (4 €/mes)