Fórmula 1

Ferrari presenta el nou F1-75, producte de “l’esforç, dedicació i passió”

El nom fa referència als 75 anys del primer Ferrari de l’any 1947

L’escuderia Ferrari ha presentat el seu nou monoplaça, el F1-75, per a la temporada 2022, un cotxe que segons l’italià Mattia Binotto, director de l’equip, “té l’expressió perfecta dels esforços de tot l’equip”. Mattia Binotto ha destacat en la presentació: “Avui és un dia molt important per a nosaltres. Aquest cotxe és producte del nostre esforç, dedicació i passió. Ha recordat els moments complicats que han viscut els darrers anys i ha explicats els canvis que s’han fet, motivats per la nova reglamentació. “La majoria de l’esforç se n’ha anat a la unitat de potència, al motor, que és on teníem més llibertat. És completament diferent en termes de refrigeració” ha comentat. El nom del cotxe fa referència als 75 del primer Ferrari, de l’any 1947.

El madrileny Carlos Sainz ha comentat durant la presentació: “Estic més que preparat per al 2022. El passat 2021 va ser un gran any per a mi, perquè m’ha permès adaptar-me i veure com funciona Ferrari. Ha estat una gran experiència. Ara és el moment de fer un pas més com a equip. Volem més èxit per al 2022, anem per això”. Sobre el cotxe, Sainz s’ha mostrat satisfet: “Crec que és agressiu, radical i bonic. Espero que sigui ràpid”.

Identificar-me. Si ja sou usuari verificat, us heu d'identificar. Vull ser usuari verificat. Per escriure un comentari cal ser usuari verificat.
Nota: Per aportar comentaris al web és indispensable ser usuari verificat i acceptar les Normes de Participació.
[X]

Aquest és el primer article gratuït d'aquest mes

Ja ets subscriptor?

Fes-te subscriptor per només 48€ per un any (4 €/mes)