Fórmula 1

Cancel·lat el GP de Rússia de per la invasió d'Ucraïna

S’havia de disputar al setembre

La Fórmula 1 ha anunciat avui la cancel·lació del GP de Rússia que s’havia de disputar en el circuit de Sotxi del 23 al 25 de setembre, a causa de la invasió russa d’Ucraïna. En un comunicat els responsables del campionat mundial de F1 han expressat: “La Fórmula 1 visita tots els països arreu del món amb la visió positiva d’unir la gent i d’ajuntar nacions. Estem veient com es desenvolupa la situació a Ucraïna amb tristesa i impactats. Esperem un canvi i una resolució pacífica”. També afegeixen “La FIA, juntament amb els equips, hem parlat sobre la posició que té el nostre esport i la conclusió és que és impossible celebrar el Gran Premi de Rússia en les circumstàncies actuals”.

La notícia arriba al mig dels tests de pretemporada que s’estan realitzant aquests dies al circuit de Barcelona-Catalunya. La temporada 2022 de la fórmula 1 començarà el proper 20 de març a Bahrain . Encara no se sap si algun altre gran premi substituirà el de Sotxi.

Identificar-me. Si ja sou usuari verificat, us heu d'identificar. Vull ser usuari verificat. Per escriure un comentari cal ser usuari verificat.
Nota: Per aportar comentaris al web és indispensable ser usuari verificat i acceptar les Normes de Participació.
[X]

Aquest és el primer article gratuït d'aquest mes

Ja ets subscriptor?

Fes-te subscriptor per només 48€ per un any (4 €/mes)