MotoGP

Quartararo guanya i és el líder del mundial de MotoGP empatat a punts amb Rins

Aleix Espargaró ha acabat en la tercera posició del podi i Àlex Rins ha sigut quart, després d’una gran remuntada

El campió mundial Fabio Quartararo (Yamaha) s’ha reivindicat en el GP de Portugal i amb la seva victòria, primera del curs, s’ha situat primer en la general de MotoGP. El francès està empatat a 69 punts amb Àlex Rins (Suzuki) que ha protagonitzat una gran remuntada i ha acabat quart. Fabio Quartararo és primer perquè ha guanyat una cursa i el barceloní encara no. El campió mundial ha fet una gran sortida, s’ha situat primer i en la tercera volta i ha marxat en solitari cap a la victòria que ha aconseguit amb més de cinc segons d’avantatge. Darrera seu Joan Mir (Suzuki) i Johann Zarco (Ducati) han lluitat per les altres places de podi, fins que ha arribat Jack Miller (Ducati) des del darrers i a set voltes del final ha caigut i s’ha emportat per davant al mallorquí. Johann Zarco ha acabat segon.

La tercera posició l’ha heretat Aleix Espargaró (Aprilia), que venia des del darrera. El granollerí ha pujat a la tercera plaça de la general a tres punts del líder. La gran remuntada de la jornada l’ha protagonitzat Àlex Rins (Suzuki) que ha sortit des de la 23a posició i ha acabat en un brillant quart lloc. La lluita entre els germans Márquez (Honda) ha estat favorable a Marc que ha superat a Àlex en l’última volta, i han acabat sisè i setè respectivament. Pol Espargaró (Honda) ha sigut svè i Maverick Viñales (Aprilia) el desè. El fins ara líder del mundial, Enea Bastianini (Ducati) ha caigut.

Identificar-me. Si ja sou usuari verificat, us heu d'identificar. Vull ser usuari verificat. Per escriure un comentari cal ser usuari verificat.
Nota: Per aportar comentaris al web és indispensable ser usuari verificat i acceptar les Normes de Participació.
[X]

Aquest és el primer article gratuït d'aquest mes

Ja ets subscriptor?

Fes-te subscriptor per només 48€ per un any (4 €/mes)