MotoGP

Marc Márquez confia a seguir creixent i retallant les diferències amb els primers

Aquest cap de setmana es disputa el GP de França en el circuit de Le Mans

Marc Márquez (Repsol Honda) afronta el cap de setmana del GP de França de MotoGP amb optimisme, ja que des del seu punt de vista el més important és seguir creixent i retallant la distància amb els primers. El cerverí ha comentat en una nota de premsa del seu equip: “En general, el cap de setmana de Jerez va ser bo en incloure el test de dilluns, perquè vam poder aprendre molt, i ara arribem a França per veure què és possible, però l’important és seguir construint, seguir millorant i seguir retallant la distància amb els de davant.”

El vuit vegades campió mundial ha comentat d’aquest GP de França: “A Le Mans he tingut algunes molt bones carreres i d’altres més complicades, pot dependre molt de les condicions meteorològiques, però pinten bé per aquest cap de setmana”.

El company de Marc Márquez en l’equip Repsol Honda, Pol Espargaró, ha recordat: “L’any passat crec que Le Mans va ser un dels primers caps de setmana en els que realment vam poder començar a mostrar el nostre potencial i sé que tant jo com la moto hem millorat des de llavors, així que estic desitjant tornar i posar en pràctica el que hem descobert durant el test”. El pilot granollerí afirma convençut: “He tingut bones carreres a Le Mans, ja que les condicions de fred i els alts nivells d’agafada s’adapten molt al meu estil de conducció”.

Identificar-me. Si ja sou usuari verificat, us heu d'identificar. Vull ser usuari verificat. Per escriure un comentari cal ser usuari verificat.
Nota: Per aportar comentaris al web és indispensable ser usuari verificat i acceptar les Normes de Participació.
[X]

Aquest és el primer article gratuït d'aquest mes

Ja ets subscriptor?

Fes-te subscriptor per només 48€ per un any (4 €/mes)