MotoGP

Bastianini és el més ràpid el primer dia del GP de França per davant d’Aleix Espargaró i Rins

Enea Bastianini (Ducati) ha acabat la primera jornada d’entrenaments de MotoGP del GP de França que es disputa en el circuit de Le Mans amb el millor registre. L’italià ha marcat 1:31.148 i ha quedat per davant d’Aleix Espargaró (Aprilia), segon, i d’Àlex Rins (Suzuki), tercer. El granollerí s’ha queda a dues dècimes de l’italià (1:31.350), i el barceloní a poc menys de tres (1:31.445). Pol Espargaró (Honda), que havia fet el millor registre del matí, no ha pogut millorar a la tarda i ha acabat amb el novè temps (1:31.771).

En els entrenaments de la tarda de Moto2 no s’ha millorat el registre d’1:36.108 de Somkiat Chantra (Kalex) del matí, i el tailandès ha acabat el dia com el més ràpid. Albert Arenas (Kalex) ha fet el desè millor registre (1:36.648) i després ha caigut sense conseqüències, però només ha pogut tornar a la pista en els últims minuts. Jeremy Alcoba (Kalex) ha acabat el 27è.

Dennis Foggia (Honda) ha dominat el primer dia d’entrenaments en Moto2, essent el més ràpid en les dues sessions. Ha acabat amb 1:41.680 i ha superat per més de quatre dècimes el mallorquí Izan Guevara. Xavier Artigas (CFMoto) ha acabat amb el catorzè registre (1:42.894), mentre que Gerard Riu ha caigut en la segona sessió i ha hagut de passar pel centre mèdic. Ha acabat amb el 28è temps.

Jordi Torres ha fet el cinquè temps en la qualificació de MotoE a tres dècimes del millor registre que ha marcat l’italià Mattia Casadei (1:43.559). Marc Alcoba s’ha quedat en la Q1 i sortirà en la tretzena posició.

Identificar-me. Si ja sou usuari verificat, us heu d'identificar. Vull ser usuari verificat. Per escriure un comentari cal ser usuari verificat.
Nota: Per aportar comentaris al web és indispensable ser usuari verificat i acceptar les Normes de Participació.
[X]

Aquest és el primer article gratuït d'aquest mes

Ja ets subscriptor?

Fes-te subscriptor per només 48€ per un any (4 €/mes)