MotoGP

Masiá suma la segona victòria de l’any en Moto3 en el GP de França

El valencià porta quatre curses seguides pujant al podi

Jaume Masiá (KTM) s’ha imposat en una cursa molt ajustada de Moto3 en el GP de França, ha aconseguit la seva segona victòria de la temporada i porta quatre grans premis seguits pujant al podi. El pilot d’Algemesí ha estat sempre en les primeres posicions i liderant moltes voltes la cursa. Ha perdut el primer lloc en la darrera volta i l’ha recuperat a dos revolts de la meta al superar el japonès Ayumu Sasaki (Husqvarna), que ha acabat segon. Amb aquesta victòria Jaume Masiá s’ha situat en la segona posició de la general per darrera del castellonenc Sergio Garcia Dols (Gas Gas), que ha acabat setè. Xavier Artigas ha caigut a tres voltes del final quan anava en la tretzena posició.

La cursa ha tingut dues sortides per culpa de la pluja. En la primera s’ha iniciat en sec, però en la primera volta ha començat a ploure i cinc pilots han caigut per culpa de l’asfalt mullat. S’ha mostrat la bandera vermella i s’ha aturat la prova. Quan s’ha reiniciat s’han retallat les voltes i se n’han disputat 14 de les 22 previstes inicialment. En la segona sortida ha tornat a lluir el sol i ha plogut més.

Identificar-me. Si ja sou usuari verificat, us heu d'identificar. Vull ser usuari verificat. Per escriure un comentari cal ser usuari verificat.
Nota: Per aportar comentaris al web és indispensable ser usuari verificat i acceptar les Normes de Participació.
[X]

Aquest és el primer article gratuït d'aquest mes

Ja ets subscriptor?

Fes-te subscriptor per només 48€ per un any (4 €/mes)