Fórmula 1

Ferrari domina a casa de Leclerc, que fa el millor temps en el GP de Mònaco

Sainz també queda per davant dels Red Bull

La segona sessió d’entrenaments lliures del GP de Mònaco ha tornat a tenir com a pilot més ràpid a Charles Leclerc, com havia fet en la primera, que va directe a per la pole. El seu company d’equip, el madrileny Carlos Sainz, ha donat un pas endavant respecte als primers entrenaments i s’ha quedat només a 44 mil·lèsimes del monegasc. En canvi els Red Bull, estan una mica lluny dels Ferrari. Checho Pérez, ha tornat a superar al seu company, Max Verstappen, quedant tercer i quart respectivament, però a 3-4 dècimes dels monoplaces del cavallino rampante. Fernando Alonso ha sumat bones sensacions, quedant vuitè.

Els segons entrenaments lliures han començat moguts. Els temps canviaven ràpidament, i la pista evolucionava a tota velocitat. El porpoising ha continuat sent un mal de cap pels pilots. Tsunoda després de realitzar els primers girs de la segona sessió d’entrenaments lliures, s’ha queixat per ràdio, dient que “les vibracions són molt grans, no puc pilotar”.

La segona sessió d’entrenaments ha tornat a tenir una bandera vermella que ha obligat a aturar la sessió. Aquest cop aquesta bandera vermella ha tingut com a protagonista a Daniel Riccardo qui ha perdut el control del monoplaça, i s’ha anat recte contra el mur abans de l’última chicane, a la zona de la piscina. El pilot ha sortit sense cap esgarrinxada de l’accident, a diferencia del cotxe que hauria patit danys, segons ha comunicat el mateix pilot per ràdio a l’equip, en un missatge surrealista.

Quan ha arribat el moment de marcar el primer temps amb els pneumàtics tous, Leclerc ha sortit guanyador i s’han quedat a dues dècimes, Pérez, i Verstappen. Carlos Sainz ha demostrat estar a prop del seu company d’equip, en quan a ritme.

Els Ferrari han imposat un ritme fulgurant. Tant Leclerc com Sainz han copat les dues primeres posicions. A destacar sobretot lo motivat que està Leclerc, que ha pintat els sectors de morat, i ha exhibit un ritme increïble.

Identificar-me. Si ja sou usuari verificat, us heu d'identificar. Vull ser usuari verificat. Per escriure un comentari cal ser usuari verificat.
Nota: Per aportar comentaris al web és indispensable ser usuari verificat i acceptar les Normes de Participació.
[X]

Aquest és el primer article gratuït d'aquest mes

Ja ets subscriptor?

Fes-te subscriptor per només 48€ per un any (4 €/mes)