MotoGP

Garcia Dols guanya per la sanció al seu company Guevara, i Gas Gas fa el doblet en Moto3

L’hi han tret la victòria per sortir del límit de pista en la darrera volta

El castellonenc Sergio Garcia Dols (Gas Gas) s’ha emportat la victòria en Moto3 en el GP d’Itàlia després que el seu company d’equip el mallorquí Izan Guevara hagués creuat primer la línia de meta, però l’han sancionat per sortir del limit de la pista en la darrera volta. La marca gironina Gas Gas ha fet el doblet igualment, ja que només ha perdut una posició. Aquesta és la tercera victòria de l’any de Sergio Garcia Dols. El tercer lloc ha sigut pel japonès Tatsuki Suzuki (Honda). L’arribada ha sigut de les més ajustades de la història en Moto3 amb els tres primers pilots en només 33 mil·lèsimes. El català Xavier Artigas (CFMoto) ha ocupat la 20a posició.

La cursa ha sigut força accidentada amb diverses caigudes destacant la de l’italià Dennis Foggia (Honda) quan anava primer en solitari i s’escapava del grup, o la del turc Deniz Öncü (KTM), que havia fet la pole en la mateixa volta.

Sergio Garcia Dols amplia la seva avantatge en el mundial i ara te 28 punts de marge sobre Izan Guevara.

Identificar-me. Si ja sou usuari verificat, us heu d'identificar. Vull ser usuari verificat. Per escriure un comentari cal ser usuari verificat.
Nota: Per aportar comentaris al web és indispensable ser usuari verificat i acceptar les Normes de Participació.
[X]

Aquest és el primer article gratuït d'aquest mes

Ja ets subscriptor?

Fes-te subscriptor per només 48€ per un any (4 €/mes)