MotoGP

Acosta es converteix en el guanyador més jove de la història en Moto2

El murcià ho aconsegueix als seus 18 anys i 4 dies

Pedro Acosta (Kalex) ha guanyat la seva primera cursa de Moto2 i s’ha convertit als seus 18 anys i 4 dies en el pilot més jove que aconsegueix un triomf en la segona categoria del mundial. El murcià ha superat el rècord que tenia Marc Márquez des del 2011. Pedro Acosta s’ha situat primer en la sortida i només l’ha inquietat una mica Aron Canet, però el valencià ha caigut a nou voltes del final. El triomf ha estat clar i ha superat per més de quatre segons al nord-americà Joe Roberts (Kalex) que ha finalitzat segon.

El japonès Ai Ogura (Kalex) ha ocupat el tercer lloc i ha empatat a punts (108) en el mundial amb el líder Celistino Vietti (Kalex). L’italià ha fet una cursa de menys a més i quan ocupava la tercera posició la seva moto s’ha aturat. Albert Arenas (Kalex) ha perdut llocs en la sortida, però ha anat millorant i ha finalitzat en la desena plaça, mentre que Jeremy Alcoba (Kalex) ha acabat dissetè.

Identificar-me. Si ja sou usuari verificat, us heu d'identificar. Vull ser usuari verificat. Per escriure un comentari cal ser usuari verificat.
Nota: Per aportar comentaris al web és indispensable ser usuari verificat i acceptar les Normes de Participació.
[X]

Aquest és el primer article gratuït d'aquest mes

Ja ets subscriptor?

Fes-te subscriptor per només 48€ per un any (4 €/mes)