Més motor

Palou remunta des del lloc 30 i acaba 9è les 500 milles d’Indianapolis

Una bandera groga en la primera meitat de la cursa l’ha perjudicat molt quan anava primer. Ericsson guanya per primera vegada la mítica cursa

Àlex Palou ha finalitzat en una meritòria 9a posició les 500 milles d’Indianapolis després d’una gran remuntada des de la 30a plaça. El pilot de Sant Antoni de Vilamajor ha estat perjudicat per una bandera groga en la primera meitat de la cursa. Àlex Palou sortia segon i ha estat en la primera i la segona posició la primera part de la prova. En la volta 70 de les 200 de la cursa Àlex Palou anava primer, i quan estava en le carril de desacceleració d’entrada al box quan hi ha hagut un accident, s’ha mostrat la bandera groga abans que acabés d’entrar i s’ha tancat el pit lane. Això l’ha obligat a passar sense aturar-se i ha perdut moltes posicions. Com que anava curt de gasolina l’han deixat entrar a posar-ne, però no per canviar els pneumàtics, i quan s’ha obert el pit lane ha tornat a entrar a canviar els pneumàtics. Tot això l’ha deixat en la 30a posició quan s’ha reiniciat la prova en la volta 77. El pilot català ha anat remuntant poc a poc i ha acabat entre els deu millors.

Marcus Ericsson ha aconseguit la seva primera victòria en aquesta mítica cursa. A unes quinze voltes per acabar el suec s’ha situat primer i ha tret més de tres segons de marge al segon, el mexicà Pato O’Ward. Un accident a quatre voltes del final ha obligat a treure la bandera vermella. Quan s’ha reiniciat la cursa O’Ward ha atacat Ericsson, però el suec s’ha defensat bé i ha aconseguit la victòria.

Identificar-me. Si ja sou usuari verificat, us heu d'identificar. Vull ser usuari verificat. Per escriure un comentari cal ser usuari verificat.
Nota: Per aportar comentaris al web és indispensable ser usuari verificat i acceptar les Normes de Participació.
[X]

Aquest és el primer article gratuït d'aquest mes

Ja ets subscriptor?

Fes-te subscriptor per només 48€ per un any (4 €/mes)